Devam Eden Projeler

<< Geri2/12İleri >>
Toplam kayıt: 228, Gösterilen 21-40 arası
Sıra No Ad Fakülte Bölüm Dönem
21 FEN-BAP-A-230218-31 İki Farklı Deniz Yosunu ve Çiftlik Gübresi Kombinasyonlarının Solucan Gübresi Özelliklerine Etkisi FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ 2018
22 FEN-BAP-A-230218-30 Giresun İlindeki Bazı Akarsuların Denize Döküldüğü Noktalardaki Su ve Sediment Kirliliği ile Alg Çeşitliliğinin Belirlenmesi FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ 2018
23 FEN-BAP-A-230218-29 Membran uygulamalarında lewis asit türevi kaliks[4]aren kullanılarak oksianyonların uzaklaştırılmasının araştırılması. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ 2018
24 FEN-BAP-A-230218-28 Polietilen Glikol İçeren Polimerlerin Klik Kimyası Yöntemi ile Sentezi ve Karakterizasyonu FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KİMYA 2018
25 FEN-BAP-A-230218-27 Çalı Çileği (Vaccinium Myrtillus L.) Biyoaktif Bileşenlerine Gıda Proses Parametrelerinin Etkileri MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2018
26 FEN-BAP-A-230218-26 İndiyum-Galyum-Çinko Oksit (InGaZnO) ince filmlerin termal buharlaştırma yöntemi ile üretilmesi, yapısal, optiksel ve elektriksel özelliklerin incelenmesi MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 2018
27 FEN-BAP-A-230218-24 Atıksuların Algal Fotobiyoreaktör ile Arıtımı ve Biyoyakıt üretimi MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ 2018
28 FEN-BAP-A-230218-21 Probiyotik İlaveli Fonksiyonel Erişte Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2018
29 FEN-BAP-A-230218-19 Kültür şartlarında farklı malathion konsantrasyonlarının alg gelişimine etkisi FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ 2018
30 FEN-BAP-A-230218-18 SÜRÜKLENME HAZNELİ FINDIK KIRMA ÜNİTESİ TASARIMI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 2018
31 FEN-BAP-A-230218-17 Derin Çekilmiş paslanmaz çelik kapların yaşlandırma ısıl işlemi ile güçlendirilmesi TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU MAKİNE 2018
32 FEN-BAP-A-230218-15 Meyve Atıklarından Katı Hal Fermentasyonu ile Sitrik Asit Eldesi MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2018
33 FEN-BAP-A-230218-14 Kuraklık Stresinin Nohut Fidelerinin Bazı Fizyolojik Parametreleri Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi ŞEBİNKARAHİSAR FEYZİ KIRAÇ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2018
34 FEN-BAP-A-230218-12 Centaurea hypoleuca bitki ekstrelerinin in vitro antioksidan, antimikrobiyal ve antidiyabetik etkilerinin saptanması MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GENETİK VE BİYOMÜHENDİSLİK 2018
35 FEN-BAP-A-230218-11 Giresun İlinde İç ve Dış Mekan Ortamlarda Biriken PAH Bileşiklerinin Düzeylerinin Tespiti. FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KİMYA 2018
36 FEN-BAP-A-230218-10 Farklı Mutfak Atıkları ve Organik Ham Tavuk Gübresi Atıkları Karışımlarından Birtakım Önişlemler Uygulanarak Biyogaz Üretiminin İncelenmesi MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ 2018
37 FEN-BAP-A-230218-09 Mezogözenekli magnetik silika nanopartikül sentezi, organik aminlerle yüzey modifikasyonu ve sulu ortamlardan ağır metal absorbsiyonunda kullanımının incelenmesi FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KİMYA 2018
38 FEN-BAP-A-230218-07 Trabzon yöresinde yetişen Sibirya kivisi(Actinidia arguta)meyvesinin fenolik bileşiklerinin karakterizasyonu ile antioksidan aktivitesi ve antimikrobiyal aktivitesinin belirlenmesi MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2018
39 FEN-BAP-A-230218-06 Giresun'da Satışa Sunulan Çiğ Et Örneklerinden İzole Edilen Listeria Monocytogenes İzolatlarının Serotiplendirilmesi ve Antibiyotik Duyarlılıklarının Araştırılması ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER 2018
40 FEN-BAP-A-230218-05 Çeşitli Merkez Metal İyonları İçeren Yeni Periferal Tetra Sübstitüe Ftalosiyaninlerin Sentezi ve Karakterizasyonu ESPİYE MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER 2018
Ersoft
Tasarım ve Programlama: Ersoft Bilgi ve Sistem Yönetimi